Ustreljen u stopalo i potkolenicu u pucnjavi na Bulevaru oslobođenja

Vladimir N. (34) ranjen je u nedelju oko 7:30 časova kod kazina "Gaja" na Bulevaru oslobođenja.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs potvrdili da su intervenisali zbog mladića koji je imao povrede zadobijene od vatrenog oružja. On je ranjen u desnu potkolenicu i levo stopalo.

Hitna pomoć ga je u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Kako piše "Kurir", Vladimir i još jedan mladić posvađali su se ispred kazina, i mladić je pucao u njega nanevši mu dve rane. Napadač je potom pobegao u nepoznatom pravcu, i policija trenutno traga za njim. Za sada nije poznat uzrok ovog sukoba.

Inače, novosadska policija se ni 24 časa od ove, poslednje pucnjave na ulicama Novog Sada, uopšte nije oglašavala. Za sada nije poznat ni uzrok, ni tačan broj učesnika u ovom sukobu.

  • pantelija

    19.03.2017 01:55
    dokle
    a sta kao ne zna se ko je pucao?
  • Ivan Markovic

    07.03.2017 09:05
    Mene je cajo u civilu napao verbalno da "ajde vozi" na sta sam mu ja odgovorio bas u toj kockarnici: daj mi licnu kartu ili identificiraj se na sta je on odreagirao ovako: Sad cu ja tebi dati dve u glavu. Vazi ja reko: ajde. Kad je vidio da sam veoma ozbiljan usro se u gace koje je donio iz Vrbasa a sigurno pre toga iz Bosanske Krupe odakle je saznali smo.
    Prijavio sam odmah Policiji dosli su brzo i odveli ga. Trazio sam od komandira zapisnik i dobio ga i dobio je disciplinski postupak. Pa ajde da se bahatis jos. Uvek ovakvi nalete na nekoga ko im se ne pusti. Sto se tice pucanja to Gradonacelnik i Policija neka pohapse sve te dilere znaju gde stanuju sta voze i gde pijance. Pa kad budu par meseci u zatvoru neka se medju sobom pokokaju. Ne da nas ubijaju na sred ulice. Jedva cekam da idem odavde. Uzas.
  • Za @Sale

    06.03.2017 23:32
    Ima,normalni ljudi prehranjuju svoje porodice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika