Bivša poslanica DS-a poginula na Čeneju

Bivša poslanica DS u Skupštini Vojvodine Nada Bodrožić poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se oko sedam časova jutros dogodila na putu ka Sirigu.
Lekarska ekipa intervenisala je na Čeneju na poziv policije, ali je samo mogla da konstatuje smrt žene. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, automobil koji je vozila Nada Bodrožić je izleteo sa puta.
 
Policija je obavila uviđaj.
 
Podsetimo, Bodrožić je poslanica Demokratske stranke bila u prošlom sazivu parlamenta. Ona je bila i majka Ivane Bakić Bodrožić, koja je 2014. godine pronađena mrtva u "Hajatu". Istraga je utvrdila je da je u krvi Ivane Bodrožić bilo kokaina i anestetika propofola, ali je njena majka više puta u medijima tvrdila kako porodica sumnja da ona nije izvršila samoubistvo.

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, koji je bio blizak sa devojkom, izjavio da je ona i ranije u više navrata pokušala sebi da oduzme život i dodao da se nada da će biti kažnjeni svi koji su učestvovali u prodaji anestetika propofola koji je bio uzrok njene smrti.
 
Žena povređena na Bulevaru oslobođenja
 
Takođe, u nezgodi koja se oko 10:30 dogodila na Bulevaru oslobođenja povređena je 61-godišnja žena. Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa ju je zbrinula na licu mesta i pod sumnjom na teške telesne povrede prevezla u Urgentni centar.
  • Vladimir NS

    08.03.2017 01:09
    Četvore oči otorite...
    ....idem ti ja ulicom Maksima Gorkog i kod suda hoću da pređem ulicu na pešači prelaz, pogledam levo, desno... desno nema nikoga, levo staju kola u desnoj traci fino kulturno, krenem da prelazim bacim pogled levo imam šta da vidim neki besan terenac leti prema meni sa "X" km/h , ja kao u Džems Bond filmovima bacim se i izbegnem sigurnu smrt, taj nije ni prikočio. tek posle jedno pola sata su počele da mi drhte noge shvativši šta se desilo... danas ne prelazim ulicu dok ne vidim da je skroz čisto.. dakle prelaziti pešački misleći da će neko stati u NS je pokušaj samoubistva.
  • Perica

    07.03.2017 10:43
    #####
    Ne znam koliko je prometan taj put!?Ali mi nije jasno, ako je
    krenula uveće kući, a našli je u 7 ujutro!?HALO!!!
  • Anon

    07.03.2017 09:25
    Prolazio sam kod Čeneja juče ujutru, dva automobila su bila slupana u toj nesreći, a ovi kažu "automobil koji je vozila Nada Bodrožić je izleteo sa puta"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika