Ukraden metadon iz KCV-a vredan 200 miliona dinara

Metadonski centar Klinike za psihijatriju u Novom Sadu opljačkan je i ukraden je metadon, nezvanično je za 021 potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine.
Policija istražuje pljačku koja se dogodila u noći između četvrtka i petka. Iz Policijske uprave nisu želeli da daju nikakve informacije o ovom događaju, navodeći da je istraga u toku.
 
Ukradeno je 59 flaša metadona, čija je vrednost 200 miliona dinara, a koji na ulici vredi duplo više, saznaje B92. Prema njihovim informacijama, pljačkaši su u Centru proveli nekoliko sati, između ponoći i šest ujutru, čak su večerali i kuvali kafu.
 
U međuvremenu je već petoro zavisnika primljeno u Urgentni centar zbog uzimanja prevelike količine metadona.
 
Strahuje se da će velika količina ukradenog metadona uskoro stići na novosadske ulice i klubove.

Teme

droga
  • Metadonski Tretman

    27.03.2017 13:07
    Ukraden metadon iz KCV-a
    Ovo bi se desilo sa bilo kojim lekom, mascu, smesom, praskom koji moze da se nadje za 200 din a proda za 2000 din. Jednostavno takvi smo. Ono sto me nervira su lazi medija oko cena i cutanje da ovo nije pravi Methadone nego takozvani Methadose koji je 10 puta destruktivniji, sa 10 puta vise nezeljenih dejstava ali koji odgovara farmaceutima jer vise zaradjuju. 20 godina nisu mogli da registruju ti koji su pokusavali Methadose da registruju dok nisu najgorim lobiranjem i pristicima to uspeli. Cim su uspeli prosirili su patent gde god su farmaceuti hteli da prime a pacijenti su osakaceni. Oni sto se sada pije pod imenom Metadon nema veze sa onim sto pise u knjigama niti sa onim sto je donelo uspeh niti nasta se misli kada se izgovara rec Metadon i drzava zna to i dozvoljava da narod strada tako jer farmaceuti kada je njima bolje uspevaju da ubede sve zive da je to bolje i za pacijente cak i kada umiru.
  • niko bitan

    26.03.2017 19:20
    Kako su znali da je tolika kolicina metadona tamo ? Sigurno su slucajno provalili i nasli toliku kolicinu ? A niko od zaposlenih ne odgovara, nikad. koliko metadona je otislo laznim pacijentima ? koliko metadona su radnici kcv-a prodali ? koliko metadona su prodali ljudi iz obezbedjnja ? ko je odgovarao ? niko.. naslov u novinama da se pokrije neki manjak...
  • Čučuk Stana

    26.03.2017 15:17
    Flajka
    Mogli ste skućiti za te pare dvadesetak porodica! Nema skenera, nema magneta.....al zato ima metadona i za poneti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika