Darijanu Musiću još osam meseci za nanošenje teških povreda

Darijan Musić (29) koji u Zabeli služi 35 godina zatvora zbog ubistva Vladislave Červenko, juče je u Osnovnom sudu osuđen na osam meseci zatvora za nanošenje povreda S.M. u februaru 2012. godine u Novom Sadu.
Istovremeno, on i Radomir Babin iz Novog Sada oslobođeni su optužbe za nasilničko ponašanje.
 
Obrazlažući presudu, sudija Nataša Nikolić je kazala da je na suđenju dokazano da je Musić naneo teške povrede S.M. prilikom sukoba u ulicama Laze Telečkog i Mite Ružića.
 
Smatrajući da nije dokazano da su se Musić i Babin nasilnički ponašali, te optužbe su oslobođeni.
 
Podsetimo, Darijan Musić je 17. juna 2014. godine u Višem sudu u Novom Sadu osuđen na 40 godina zatvora, zbog optužbe da je sa umišljajem, na svirep način, 12. novembra 2012. u svom stanu u Fruškogorskoj ulici ubio svoju devojku Vladislavu Červenko. Prethodno je bio osuđen na 35 godina, ali je Apelacioni sud ukinuo presudu, zbog proceduralnih grešaka. Novom presudom Apelacionog suda zatvorska kazna smanjena je sa 40 godina na 35 godina.
 
U obrazloženju suda navedeno je da je "Apelacioni sud našao da je prvostepeni sud propustio da ceni da je okrivljeni u vreme izvršenja dela bio smanjeno uračunljiv, što uz njegovo zdravstveno stanje i porodičnu istoriju nasilja u porodici, utiče na stepen njegove krivice".
  • no

    31.03.2017 08:48
    name
    Muslija 200 godina bi ti bilo malo da se ja pitam,verujem da ima boga, neka ti se vrati 100 puta gore,nikome ne zelim zlo pa i njemu,ali za ovo...nemam reci...!!!
  • Cocco

    28.03.2017 15:48
    Moj Musiću, taman kada izažeš iz bajbokane, pravac u starosnu penziju! A radni staž? Pa zna se - pun zatvorski!
  • @covek

    28.03.2017 15:12
    Gresis. Normalne, kulturne i obrazovane devojke zanimaju isti takvi mladici. Ovakvi zanimaju devojke iz slicnih drustvenih krugova. A ti kad vidis neku sa ovakvim tipom, zapitaj se zasto si odmah pomislio, i to pogresno, da je normalna, kulturna i obrazovana, i zasto one koje to jesu ne primecujes oko sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika