FOTO: Deca palila cvetove topole na Naselju i zapalila automobile

Automobil marke "Golf 4" u potpunosti je izgoreo, a susedni "Suzuki" pretrpeo je ogromnu materijalnu štetu u nedelju, kada je nekoliko maloletnika iz nehata izazvalo požar na Bulevaru kneza Miloša, paleći "mace" od topole.
Usled jačeg vetra, paljevina se sa susedne livade proširila na parkirana vozila i izazvala veću štetu.
 
Još veća šteta sprečena je brzom reakcijom vatrogasaca, a uviđaj je obavila policija.
 
 
U požaru niko nije povređen.
  • Perica

    06.04.2017 14:25
    #####
    Iz zezanja Deca zapalila i Beskućnika!?
  • Uzgred

    04.04.2017 17:55
    Te smenke topola su odvretne, sve pobeli kada počnu da lete i lepe se svugde. Treba ih iskoreniti u ovom gradu punom vetra, i zasaditi drugo drveće.
  • Adam

    04.04.2017 17:16
    Osiguranje
    Zato u Nemackoj svi placaju osiguranje za stetu koju deca mogu da naprave.Da na primer, biciklom ostete neciji auto osiguranje placa.Razbijen prozor takodje.Stici ce to i kod nas, jer sve manje vremena provodimo sa svojom decom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika