Pet žena povređeno u udesima na Limanu, Kaćkom putu i u Veterniku

Pet žena povređeno je juče u tri saobraćajna udesa koja su se dogodila u Novom Sadu.

Doktorka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su u svih pet slučaja u pitanju lakše povrede.

U Narodnog fronta oko 12:45 časova u saobraćajnoj nezgodi je povređena ženska osoba stara 72 godine. Ona je zadobila lakše povrede glave i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 14:15 časova kod kružnog toka u Veterniku gde je u nezgodi lakše povređena devojka od 26 godina koja je posle zbrinjavanja na licu mesta prebačena u Urgentni centar.

Takođe, u sudaru na Kaćkom putu kod Unimeta oko 15:45 časova lakše su povređene dve ženske osobe, stare 66 i 58 godina, i njih je Hitna zbrinula i prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalje preglede.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika