Mladić teško povređen na izlazu iz Novog Sada

Jedan mladić teško je povređen u udesu koji se dogodio na Sentandrejskom putu, na izlazu iz Novog Sada.
 Mladić teško povređen na izlazu iz Novog Sada
Foto: 021.rs
Do udesa je došlo sinoć, oko 21.30 časova, a mladić je bio na motociklu sa prikolicom. 
 
"Mlađi muškarac zadobio je teške povrede i u besvesnom stanju prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra", kaže za 021 doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.
 
Petogodišnja devojčica povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros, oko 7.20h, dogodila na Telepu. Udes se dogodio na uglu Ulice Petefi Šandora i Šarplaninske, a dr Bursać navodi da je devojčica zadobila lakšu povredu glave. Nakon zbrinjavanja, prevezena je u Dečiju bolnicu.
 
Oko 9.40h, u Ulici Novosadskog sajma povređen je biciklista. Čovek star 74 godine zadobio je povredu glave, grudnog koša i ramena i prevezen je u Urgentni centar. 
  • LALA

    22.04.2017 14:26
    @Zoran

    Sada kad te patriJote napadnu sto ne hvalis domace puteve.
  • Zoran

    22.04.2017 13:12
    Zelim povredjenima sto brze ozdravljenje.
    Moram reci da su nam nocna osvetljenja na putevima najblaze receno katastrofalna . Kad god se vratim iz Madjarske imam utisak kao da sam sisao u mracan podrum . Vise svetla manje nesreca .
  • deda

    22.04.2017 12:51
    sezona motora, sezona krljanja, svake godine isto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika