Buran dan na putevima u Novom Sadu: 10 povređenih u sedam udesa

Deset osoba povređeno je u sedam saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Buran dan na putevima u Novom Sadu: 10 povređenih u sedam udesa
Foto: 021.rs
Nešto ozbiljnija nezgoda dogodila se oko 15 časova na Klisi. Kako za 021.rs kaže doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, tada su povređene četiri osobe.
 
"Povređene su tri muške osobe stare 21, 30 i 22 godine i ženska osoba stara 39 godina. Svi povređeni su zadobili naizgled lakše povrede, a nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni su u Urgentni centar na dalju dijagnostiku", kaže Bursać.
 
Još šest nezgoda dogodilo se na Grbavici, Banatiću, Sajlovu, Klisi i Sajmištu. 
 
Oko 11 časova, u Ulici Stevana Doronjskog na Banatiću lakše povređen je 24-godišnji biciklista. On je zadobio lakše povrede ruke i kolena.
 
"Pola sata kasnije, na uglu ulica Svetomirovićeve i cara Dušana na Grbavici, lakše kontuzivne povrede zadobio je 20-godišnji motociklista. Još jedan motociklista povređen je oko 13 časova kod Gradskog groblja. On je zadobio povrede grudnog koša, ruke i noge", dodala je Bursać za 021.rs.
 
Na kružnom toku posle Klisanskog mosta, oko 13:20 časova, prilikom pada sa bicikla, povrede ramena je zadobila 53-ogodišnja žena. 
 
Nešto pre 15 časova, na Sentandrejskom putu kod Univereksporta, povrede leđa zadobila je žena stara 60 godina. Povrede leđa zadobio je i muškarac star 43 godine, u nezgodi koja se dogodila oko 16 časova u Ulici Branimira Ćosića.
 
Svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika