Počelo suđenje za ubistvo žene i bebe u Veterniku

Pripremno ročište za suđenje Arpadu Sabu (30) koji je okrivljen za ubistvo supruge Slavice (24) i njihove četvoromesečne bebe Nikoline prošle godine u Veterniku, juče je održano u novosadskom Višem sudu.
Počelo suđenje za ubistvo žene i bebe u Veterniku
Foto: 021.rs
Pripremna ročišta su zatvorena za javnost. Sabo je u sud doveden maricom, pošto se od ubistva nalazi u pritvoru.
 
Glavni pretres zakazan je za 19. jun.
 
Podsetimo, zločin se dogodio početkom avgusta prošle godine. Sumnja se da je Arpad u alkoholisanom stanju sa više uboda nožem ubio prvo svoju suprugu, a potom i ćerku. On je nakon zločina pobegao, a policija ga je uhvatila dan kasnije u Bačkoj Palanci.
 
Telo majke i ćerke pronašao je stanodavac.
 
Arpad je poreklom iz Lipara kod Kule, dok je Slavica iz Novog Sada. Oni su kao podstanari živeli u Veterniku. Prema svedočenju komšija, par se često svađao, a Arpad je i ranije imao problema sa alkoholom. Kada je uhapšen, policiji nije hteo da kaže zbog čega je ubio svoju porodicu, samo je kratko odgovorio da mu je "naišla žuta minuta". 
 
Podsetimo još da se policija i tužilaštvo uopšte nisu oglašavali povodom ovog slučaja, i pitanje je da li bi javnost saznala za ovaj strašan zločin, da mediji nisu objavili.
  • Milan

    11.05.2017 21:02
    Smrtna kazna
    Da se rasterete ,zatvori,i budzet!
  • Novosadjan

    11.05.2017 13:25
    A da ga preCednik pomiluje dok je još tu
  • Perica

    11.05.2017 10:04
    javnost
    O mnogim stvarima se cuti .Razlog jednostavan.Takav je haos u zemlji da se sve sto se može sakriti od očiju javnosti sakriva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika