FOTO: Pljačkaši banke u BiH se kriju u Novom Sadu?

MUP livanjskog kantona (BiH) raspisao je međunarodne poternice za trojicom Drvarčana, osumnjičenim za pljačku 338.940 KM iz poslovnice Inteza Sanpaolo banke u kojoj je teško ranjen policajac Žarko Bošnjak (49).

Na poternicama, koje su zvanično objavljene na veb-stranici Interpola, našli su se braća Kosta (34) i Jovan Bjelotomić (21) i njihov prijatelj Nikola Grujić (23) svi iz Drvara.

Veruje se da su oni posle pljačke pobegli u Srbiju i da se skrivaju u Novom Sadu, ili u Austriji. Odlukom Kantonalnog suda u Livnu određen im je jednomesečni pritvor, a poternice su raspisane nakon što je to rešenje postalo pravosnažno.

Bjelotomićima i Grujiću na teret se stavlja da su pred banku došli "audijem A4". Naoružani automatskim puškama i pištoljem dvojica su ušla u banku, dok je treći ispred čuvao stražu. Naterali su bankare da im iz trezora i bankomata predaju sav novac. U tom trenutku pred banku je stigla patrola policije i na njih je zapucao treći razbojnik, koji je policajca Bošnjaka ranio u kičmu, zbog čega su mu se oduzele obe noge.

  • bm

    08.06.2017 01:49
    Jogi
    ♥️
  • mirko

    31.05.2017 13:20
    tu su
    Momci zive u Novom Sadu od 1995 te god. Imaju i stan.Pogodite, na Limanu.
  • Brane

    26.05.2017 01:52
    Jogi, bolid sa adamovicevog

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika