Trudnica među troje povređenih u udesima u Novom Sadu

Tri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.
Trudnica među troje povređenih u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

U prvom udesu oko 16 časova na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice Stevana Musića povređen je 24-ogodišnji mladić. On je zadobio kontuzione povrede, zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.

Istovremeno na uglu ulica Jovana Cvijića i Kisačke u nezgodi je povređena ženska osoba stara 50 godina. Lekari su konstatovali povrede kičme i kolena i prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Poslednji udes dogodio se oko 21:30 časova na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske ulice, i tom prilikom povređena je 25.-ogodišnja trudnica. Ona je zbog bolova u stomaku prevezena u Kliniku za ginekologiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika