Otmičari i oteti sa Detelinare odavno poznati policiji

U jučerašnjem obračunu na ulicama Detelinare učestvovali su Božidar Bosnić (51) i Nenad Stević (39), koji su od ranije poznati policiji, dok je žrtva otmice bio Goran Cvijetić (41) iz Budisave.
Stević je u žižu javnosti došao u novembru prošle godine kada je ispred stana u kojem je živeo sa tadašnjom devojkom, Teodorom Kaćanski, došlo do pucnjave. Iako se pretpostavlja da je meta napada bio on, napadač je sa pet hitaca teško ranio 30-godišnju Novosađanku, koja je od posledica ranjavanja preminula tri dana kasnije.
 
Policija je tada objavila da se traga za ubicom, ali do danas nema više detalja iz istrage. Stević iza sebe ima više od 10 krivičnih prijava, bio je jedan od svedoka na suđenju pokojnom vođi veterničkog klana Nenadu Opačića, kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića. 
 
I Božidar Bosnić je od ranije poznat policiji, bio je privođen u akciji suzbijanja tržišta narkotika. Policija je kod njega tom prilikom pronašla pištolj bez dozvole.
 
Kako danas piše "Kurir", pretpostavlja se da je ova otmica povezana sa Teodorinim ubistvom. "Dnevnik" navodi da je jedan od uhapšenih nosio pancir i bio naoružan, a prema rečima očevidaca u trenutku otmice čula su se dva pucnja.
 
Oteti Goran Cvijetić je sa teškim telesnim povredama prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. I on je od ranije poznat policiji.
 
Više o samoj otmici možete pročitati OVDE.
  • Ivan Markovic

    24.05.2017 11:35
    koja je to inteligencija sa tablicama BG pobeci iz grada usred bela dana
    recite mi u kojem su zatvoru ukrascu Milka cokoladu da dodjem da ih
    pokaramo kako su pametni rodila ih majka svega ovog je kriv Pinkovi TV
    sa Stentamom pa u prtljaznik hahahaa boze dragi koji debili
  • Vaki Vojvodina

    24.05.2017 01:24
    Dokle od ranije poznati
    Dokle od ranije poznati policiji a na slobodi su.
  • Jedi pasulj pa prdi

    23.05.2017 23:34
    Samo gasovi spasavaju rod
    Samo pasulj srbina spasava...zamislite da svi istog dana jedemo pasulj pa svi ispred skupstine pa prdimo ...ala bi to bilo dobro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika