Zaplenjeno 5kg narkotika, troje uhapšeno

U akciji suzbijanja narkomanije, novosadska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za trgovinu drogom i zaplenila skoro pet kilograma različitih narkotika, oružje i municiju.
Krivične prijave biće podnete protiv još dve osobe.
 
Pretresima u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima, Vrbasu i Bačkoj Palanci pronađeno je više od 4 kilograma marihuane, heroin, ekstazi i druge psihoaktivne supstance, kao i laboratorija za proizvodnju droge u veštačkim uslovima. Policija je zaplenila i više komada nelegalnog oružja, ručnu bombu i 320 metaka različitog kalibra, kao i oko 16.000 evra, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.
 
Uhapšeni su Novosađani A.V. (28) i D.M. (30), kao i P.Š. (35) iz Bačke Palanke. Sva trojica zadržana su do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje.
  • Taj rad.

    30.05.2017 00:41
    !!!
    Strasno kuda vodi ovaj svet...
  • Mastodont

    29.05.2017 09:38
    U prevodu - po kile narkotika i hrpa trave.
  • Wolf 359

    27.05.2017 22:45
    A ovi sto rade za drzavu,oni ce se,verovatno,poubijati medjusobno..Posten covek danas ne sme ni na ulicu da izadje,bice kriv za nesto...Svi volimo vlast....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika