Povređen još jedan motociklista u Novom Sadu

Dve osobe povređene su u dve nezgode koje su se tokom proteklog dana dogodile u Novom Sadu.
Povređen još jedan motociklista u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Osamdesetdvogodišnja žena zadobila je naizgled lakše telesne povrede u nezgodi koja se oko 8.20 dogodila u Ulici Seljačkih buna na Novom naselju. Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je ovoj pešakinji pružila pomoć na licu mesta, bez potrebe za intervencijama u Urgentnom centru.
 
Kako dodaje dr Bursać, pedesetdevetogodišnji muškarac pao je s motora oko 12.45 na uglu Ćirila i Metodija i Šarplaninske ulice. On je zadobio povrede ruke i noge, te je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
  • dragan

    15.06.2017 11:49
    :(
    Kako smo svi postali bezobzirni, dobro je što nema više udesa. Pešaci izleću, motoraši voze k'o na praznoj pisti, vozači auta bar 80km/h po gradu...
    Ne
  • saramakas

    15.06.2017 10:30
    @ Ff
    Kako vecina ovdasnjih motociklista vozi, to me uopste ne iznenadjuje.
  • Ff

    15.06.2017 08:45
    Novi Sad - grad povredjenih motociklista

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika