Armatura sa Žeželjevog mosta usmrtila radnika, uhapšeni izvođači radova

Jedan radnik je poginuo, a drugi je teško povređen u nesreći koja se u subotu ujutro dogodila na gradilištu Žeželjevog mosta.
Armatura sa Žeželjevog mosta usmrtila radnika, uhapšeni izvođači radova
Foto: 021.rs
Kako za 021 potvrđuju u Hitnoj pomoći, lekarska ekipa je oko 7:30 prevezla na reanimaciju 39-godišnjeg i 64-godišnjeg radnika, koji su bili teško povređeni.
 
Međutim, teže povređeni, 64-godišnji D. J. preminuo je po prijemu u ustanovu. Preživeli M. M. trenutno je stabilno i nalazi se na Klinici za ortopediju, kažu za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Policija je privela dvojicu rukovodilaca firme koja je izvođač radova, "Azvi". Uhapšeni su španski državljanin G. G. (61)  i G. F. (40) iz Zmajeva.

"Oni se terete da nisu poštovali propise pri izvođenju građevinskih radova, usled čega je došlo do pada armature i povređivanja dvojice radnika na gradilištu novog Žeželjevog mosta. Osumnjičeni će, u zakonskom roku, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu", saopštila je policija.
  • DedaDžuca

    29.06.2017 14:09
    Pročitaj opet
    @Jel, 29.06.2017 13:47

    NISI dobro pročitao, derane. Pre nego što počneš da pišeš komentare prvo PAŽLJIVO pročitaj -- ako su učitelji(ce) u osnovnjaku postgile da te nauče tu neverovatno zahtevnu veštinu prepoznavanja 30 slova, pa sve to još u dva pisma (u kojima se desetak slova identično piše).

    Znači, pročitaj, pa komentariši (ali bolje nemoj).

    Pisalo je ovako:
    "Policija je privela DVOJICU rukovodilaca firme koja je izvođač radova, "Azvi". Uhapšeni su ŠPANSKI DRŽAVLJANIN G. G. (61) i G. F. (40) IZ ZMAJEVA."

    PS: Ista pravila za osnovnu pismenost trebalo bi da važe i za novinare sajta 021. Ni oni nisu cvećke.

    Deda
  • Jel

    29.06.2017 13:47
    ja
    Jel ja dobro čitam: uhapšeni "Španski" državljani iz Zmajeva! Pa jbt.......
  • Nenad

    28.06.2017 22:53
    Bezite odavde deco na vreme
    Za dva dana ce narod sve ovo zaboraviti i treceg dana opet gledati istu situaciju kao i pre pogibije.Jednostavno los smo narod.Mnogo mnogo los.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika