Maloletnici krali gvožđe sa gradilišta Žeželjevog mosta

Novosadska policija uhvatila je na delu četvoricu osumnjičenih za pokušaj teške krađe.
Maloletnici krali gvožđe sa gradilišta Žeželjevog mosta
Foto: 021.rs
U Novom Sadu su trojica meštana, od kojih dvojica maloletnika, uhvaćena u pokušaju da ukradu gvožđe sa gradilišta Žeželjevog mosta.
 
Sumnja se da su prethodno preskočili žičanu ogradu, a policija ih je sprečila u nameri da odnesu ukradeno gvožđe, prikupljeno ispod mosta. 
 
Za pokušaj teške krađe osumnjičen je i dvadesetpetogodišnji Futožanin koga je policija zatekla u pomoćnim prostorijama jednog meštanina. Sumnja se da je razvalio vrata objekta u kome se nalazio motocikl, bicikl i alat, ali je uhvaćen na delu i doveden u prostorije policije.
 
Protiv svih osumnjičenih biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku.
  • M

    02.07.2017 13:32
    Da li bi u pitanju bila teska kradja da su krali perje?
  • đokica

    01.07.2017 17:25
    LjUDI PA OVO TREBA SPREĆITI
    Sutra će nam LUK po LUK Ukrasti!
    A,toliko ga ćekamo da se Završi!
  • Nervirach

    01.07.2017 11:48
    Ne valja krasti na sitno, uhvate te. A znate kada ce ovi sto su pokrali milione odgovarati, kada GRAS-u pocne svirati klasicna muzika. I to futoskom autobusu. Nego, da li radnici sa gradilista dobijaju redovno platu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika