Devojčica teže povređena u udesu na Adicama

Jedanaestogodišnja devojčica povređena je u udesu koji se juče oko 15 časova i 50 minuta dogodio u Ulici Branka Ćopića na Adicama.

Doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći kaže za 021 da su u pitanju teže povrede.

Ona je navela da je devojčica u besvesnom stanju prevezena u Dečiju bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je izašla iz autobusa GSP-a i krenula da prelazi put, prilikom čega je na nju naleteo automobil.

  • Mirjana

    03.07.2017 13:45
    Vožnja
    Nema veze sa ovim slučajem ali mogu da kažem sledeće: u tom naselju mi žive roditelji, vozači po ulici Branka Ćopića a i po sporednim ulicama bukvalno voze kao na pisti, biciklisti se sklanjaju na pešaku stazu.., kada vozim 50 svi mi blicaju, obično me obilaze okreću se prema meni i gunđaju. Saobraćajnu policiju nisam videla u poslednjih 5 godina a idem nedeljno dva puta u posetu roditeljima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika