Osmoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu

Osam osoba povređeno je u poslednja 24 sata u udesima u Novom Sadu i okolini.
Osmoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Prva nezgoda u kojoj je Hitna pomoć imala posla se dogodila oko 13:30 časova na Klisanskom putu. Tom prilikom je povređena ženska osoba stara 61 godinu, koja je zadobila lakše povrede ruke i noge i prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Nešto posle 18 časova na autoputu ka Subotici kod naplatne rampe Sirig u pravcu Novog Sada, u sudaru je povređen muškarac star 41 godinu. On je zadobio povredu glave, kičme i grudnog koša i ekipa Hitne pomoći ga je posle inicijalnog zbrinjavanja prebacila u Klinički centar Vojvodine.

U ulici Partizanskog odreda u Industrijskoj zoni oko 18:50 časova u saobraćajnoj nezgodi lakše je povređeno pet osoba. Povređena su dva muškarca stara 38 i 50 godina, ženska osoba stara 45 godina i dve devojčice od 13 i 14 godina.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 20:30 časova na Bulevaru oslobođenja kada je lakše povređen biciklista star 29 godina. On je zadobio povrede ruke i noge i prebačen je u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika