Tri novosadska dilera uhapšena u akciji "Ares"

Novosadska policija u okviru policijske akcije "Ares" uhapsila je tri osobe zbog trgovine drogom.

Uhapšeni su M.J, G.B. i V.Đ.

M.J. se sumnjiči da je počinio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom pretresa stanova koje su koristili M.J. i G.B, policija je kod osumnjičenog M.J. pronašla 36 kilograma marihuane, 12 kilograma ekstazija, tri  pištolja, 78 komada municije, okvir za pištolj, tri mobilna telefona, šest SIM kartica i 9.500 dinara.

Pretresom stana G.B. oduzeto je 467 grama kokaina, 1,2 kilograma marihuane, 197 grama ekstazija, oko kilogram hašiša, digitalna vagica za merenje, 1.300 eura i 36.370 dinara.

U odvojenoj akciji uhapšen je V.Đ.Pretresom njegovog stana, policija je pronašla više od dva kilograma amfetamina i 115 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Opširnije o velikoj akciji "Ares" možete pročitati OVDE.

  • MarkoNS

    17.07.2017 14:13
    Botanicari
  • hm

    17.07.2017 12:43
    Kada bi objavljivali imena, bilo bi im neprijatno što se isto ime objavljuje više puta godišnje. Čija je to blamaža? Opozicije, - jer niko od njih ne traži odgovornost od vlasti - svakog dana!
  • nego kako

    17.07.2017 09:06
    Mogli su napisati da su pali i S.Klj., M.Nje, T.Rt i M.Da. Nego, dajte vi nama sudske ishode svega ovoga. A da, nema ih. Jos malo pa cemo videti kako hapse onog sto je padao u nesvest kao velikog krimosa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika