Beba u Dečijoj bolnici nakon udesa na Klisi, povređen i trogodišnjak

Tri osobe, među kojima su beba i trogodišnji dečak, povređeni su u nezgodama u toku jučerašnjeg dana u Novom Sadu.
Beba u Dečijoj bolnici nakon udesa na Klisi, povređen i trogodišnjak
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, u saobraćajnoj nezgodi koja se oko podne dogodila na uglu Velebitske i Bože Kuzmanovića na Klisi intervenisalo se zbog bebe, koja nije imala vidljive povrede. Lekarska ekipa ju je ipak prevezla na Dečiju hirurgiju na detaljniju dijagnostiku.
 
Tridesetdvogodišnja žena i trogodišnji dečak povređeni su u nezgodi koja se oko 23:45 dogodila na naplatnoj rampi kod Siriga, na autoputu ka Subotici. Kako dodaje dr Bursać, oboje se zadobili naizgled lakše telesne povrede, te su prevezeni u Urgentni centar, odnosno u Dečiju bolnicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika