FOTO: Novosadska policija zaplenila pet kilograma marihuane

Novosadska policija zaplenila je više od pet kilograma marihuane i uhapsila D.M. (56) i R.M. (29) iz Sombora zbog trgovine drogom.

U automobilima koje su vozili osumnjičeni, policija je pronašla pet paketa sa ukupno 5,1 kilogram marihuane, torbu sa tragovima narkotika i novac za koji sumnja da je stečen prodajom droge.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kod tridesetogodišnjeg suvozača jednog od osumnjičenih pronađena je manja količina marihuane, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava.

  • Korto

    11.08.2017 18:26
    @PodbaracOriginal
    Ma važi druže, samo ti prdi u prazno a mi ćemo da duvamo. Ipak svako treba da radi šta voli. Mada, kakva nam je prošlost sa vama matorima bila, ima nade i za budućnost koju ćemo mi stvarati. Za vas je i logor u Severnoj Koreji pansion sa šest zvezdica.... Ako nas vi niste potpuno upropastili, niko neće. Shodno tome, za vas su Parovi, erektilna disfunkcija, boćanje i problemi sa prostatom. Dokle god ste ti i tebi slični nešto pitali, tonuli smo sve dublje. Nije tu nikakva vutra problem, to postoji pa postoji, problem je nedostatak mozga i moralni principi koji se menjaju kako vetar dune.
  • Duvacki orkestar

    11.08.2017 17:02
    Ja batalio s duvkom ima ihaha godina.
    Od kada sam morao da se natežem sa ufuranim klincima-navijačićima koji misle da su skarfejs licno ako valjaju 0.7g i glume ludilo. Takve bi prvo na robiju. Dajte to na tafike kao pola sveta pa ko voli nek izvoli-kao za duvan/alkohol.
  • Podbarac Original

    11.08.2017 17:02
    @korto 2 mastodont
    Vas dva naduvana klosara slobodno idite iz Srbije,ja odem ali se uvek vratim jer mi je takav posao,tako da cu ostati u Srbiji do kraja..Nije mi palo nikada napamet da treba legalizovati bilo koju vrstu opijata pa ni marihuanu,za sada nije legalna pa je prodaja krivicno delo,da li sam ja primitivan ili nisam,da li sam glup kao vi ili nisam,manje je bitno,uglavnom naduvan nisam niti sam ikad bio.Gde vi nadjete te uduvane poreznike,doktore,bankare,agente,prodavce... ne znam,ali ja takve ne srecem,ocigledno da vas dvojica funkcioniste samo u tom svetu,narkomansko klosarskom jer nikada niste ni poznavali nekoga ko ne duva.Po vama sam ja primitivan i prost zato sto ne duvam a vi klosari sto duvate ste kao neke in face.Tesko da vas dva jadnika poznajete nekog ko je uspeo u zivotu jer ste i sami klosari a sve sto eventualno zaradite dajete narko iolerima za robu,ja takav problem nemam.Vi ste ocigledno za legalizaciju svih vrsta opijata pa da nekako registrujete firmu i dleatnost,verovatno to jedino i znate da radite.U stvari vi ste buducnost ove zemlje,mi matori smo ionako odustali od svega a opet se drzite onog vaseg matorog drugara sto valja gudru u 56 godini a jos crko nije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika