Udes na Novom naselju, vozač naleteo na pešaka koji je pretrčavao put

Dvadesetsedmogodišnji muškarac povređen je u nezgodi koja se oko 15:45 dogodila na Bulevaru Jovana Dučića.
Udes na Novom naselju, vozač naleteo na pešaka koji je pretrčavao put
Foto: 021.rs
Kako saznajemo na licu mesta, automobil "fijat stilo" udario je pešaka, povređenog muškarca, koji je pretrčavao ulicu mimo pešačkog prelaza, koji je u neposrednoj blizini. 
 
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, muškarac je zadobio naizgled lakše telesne povrede. Lekarska ekipa zbrinula ga je i prevezla u Urgentni centar.
  • cika velja

    20.08.2017 07:35
    Ružno za oko
    Gospodo draga, slika sa novosadskih bulevara, em što nije bezbedna za život pešaka, em što je ružna za oko.Evo, samo bulevar od ž. stanice do futoške pijace, vi u svakom momentu imate 50 pešaka van pešačkog prelaza.Pogledajte ona ostrva, našto liči ona trava, cveće ili šta li je...mali milion kozjih staza, zaista neverovatan prizor u jednom velikom gradu.
  • Dejan021

    19.08.2017 17:27
    Ako
    Ako ga je udario jer su pesaci postali toliko bahati i bezobrazni. Prelaze ulicu kao da su sami na njivi
  • Observer

    19.08.2017 09:56
    Minut
    Dragi pešaci, bolje izgubiti minut u životu, nego život u minutu. Tamo, gde su stvarno udaljena dva pešačka prelaza, prelazite oprezno, a svakako bez pretrčavanja. Saobraćajna kultura je deo opšte kulture.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika