Tinejdžer u Novom Sadu prodavao marihuanu

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv 18-ogodišnjaka zbog trgovine drogom.
Tinejdžer u Novom Sadu prodavao marihuanu
Foto: Pixabay
Pretresom stana koji koristi osumnjičeni, pronađeno je 15 paketića marihuane i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.
 
Sumnja se da je juče prodao marihuanu dvojici Novosađana kod kojih je policija pronašla taj narkotik i protiv obojice će podneti krivičnu prijavu.
 
Krivična prijava će biti podneta protiv još jednog osamnaestogodišnjaka koji se tereti da je omogućio osumnjičenom da koristi njegov stan za prodaju droge.
  • Space shuttle

    26.08.2017 22:55
    A koliko krivicnih prijava se podnosi zbog masovnih trovanja, izazivanja opste opasnosti, promet i skladistenje nedozvoljenih opasnih materija itd itd? Ne, ne pricam o nekoliko grama marihuane, naravno... Vest na http://www.021.rs/story/Info/Vojvodina/170252/Vrdnik-Vise-od-15-vlasnickih-pasa-otrovano.html je samo poslednja u nizu... Da li je i jedna krivicna prijava podneta?
    DA LI JE?? Pretresate i hapsite ljude zbog 2 grama marihuane.... Gadite mi se
  • АЦАБ

    25.08.2017 19:53
    Да ли је ви господо шалите?
    Петнаест? Ухватили клињу па се хвале. Тај вам је клинац последњи о коме треба да бринете. Надам се да сте срећни што постоји неко кога вам не бране да хапсите. Како су само озбињног криминалца ухватили. Ма свака им част.
  • Inspektor Višekruna

    25.08.2017 07:43
    Kakav narkobaron
    15 paketića???
    Hvatajte prvo ove što diluju heroin!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika