Uz pretnju nožem opljačkao diskont pića na Novom naselju

Nepoznati muškarac, uz pretnju nožem, opljačkao je diskont pića u Ulici Mileve Marić na Novom naselju, saznaje 021.rs.
Uz pretnju nožem opljačkao diskont pića na Novom naselju
Foto: 021.rs
On je oko 19 časova ušao u prodavnicu, opljačkao je, pritom preteći radnici.
 
U incidentu nije bilo povređenih.
 
Policija je obavila uviđaj i traga za počiniocem. Nije poznato koliku je štetu naneo vlasniku diskonta pića.
 
Podsetimo da je pre samo nedelju dana u ovom delu Novog naselja bila pucnjava u kojoj su povređena dva mladića. Više o tom incidentu čitajte OVDE.
  • Pusti snovi...

    27.08.2017 11:56
    Najvažnije je da devojka koja je u tom momentu radila, nije povređena, sve ostalo je nadoknadivo. Još kada bi policija i pravosuđe radili čestito i pošteno svoj posao - gde bi nam bio kraj!? Ovako šta se ne bi događalo, barem ne ovako učestalo, svelo bi se na "retke izolovane incidente neuračunljivih osoba". Pusti snovi...
  • a

    27.08.2017 09:12
    A Pero, sta i da rade, kad ono sto oni pohapse rizikujuci svoj zivot, sudija sutra pusti nazad na ulicu kao da nista nije bilo. A kriminalni to unapred znaju, pa se ni policije ne boje. Nije policija slaba karika ovog degenerisanog sistema.
  • Pera

    27.08.2017 04:32
    Gde je policijska patrola
    Ne mogu da verujem da u ovom sada već glupavim gradu nema polimpijske patrole da šetaju po ulicama ili da voze bicikle ili konje...gde goda sam putovao zadnjih 10 god.po Evropi svuda se šetaju po gradu specijalci u oklopima sa sve snajperom, samo ovde kod nas policajci spavaju u stanicama policijski , a viđam ih kako se ušuškani spavaju u kolima i kada im prodje radno vreme oni se bude i idu kući, verovatno opet da spavaju ili gledaju krimi filmove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika