FOTO: Sudar traktora i automobila u Begeču, dvoje teško povređeno

Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila se oko 20.15 časova na ulazu u Begeč iz pravca Gložna.
Do nezgode je došlo kada su se sudarili Fijat "punto" i traktor, a po rečima doktorke Mirjane Bursać, povređena su dvojica muškaraca starosti 43 i 54 godine.
 
"Oba muškarca su zadobila višestruke kontuzivne povrede. Nakon ukazane prve pomoći prevezeni su u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje", navodi Bursać za 021.rs.
 
Put je bio zatvoren zbog uviđaja.
 
Nešto ranije dogodila se još jedna saobraćajka oko 18.45 časova na Banstolu gde je povređen 32-godišnji motociklista. On je zadobio kontuzivne povrede i prevezen je u Urgentni centar.
 
  • Futog

    27.08.2017 08:14
    www
    Policija uopste nezaustavlja traktore koji su neosvetljeni!
  • Novosađanin

    27.08.2017 07:39
    ... Begečanin
    Manijaci iz Palanke lete i kroz Novi Sad. Kad ih vidiš najbolje ih zaobilaziti, saobraćajna pravila ili ne poznaju ili ne poštuju.
  • Begecanin

    27.08.2017 06:33
    Dokle vise
    Kao prvo traktori i prikolice su neosvetljeni,a kao drugo manijaci iz Palanke lete kroz Begec,bez obzira sto deca prelaze put,a o kamionima da ni nepricamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika