Brutalno nasilje u Sremskim Karlovcima, čoveka pretukli čekićem i odsekli mu prst

Milan Ždero (56) iz Sremskih Karlovaca u životnoj je opasnosti i trenutno je smešten na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je juče brutalno pretučen u jednoj kući u delu Karlovaca poznatijem kao Čerat.
Brutalno nasilje u Sremskim Karlovcima, čoveka pretukli čekićem i odsekli mu prst
Foto: Pixabay

U novosadskoj policiji je za 021 rečeno da je Ždera pretuklo više osoba i da se za njima traga.

Dodaju da se motiv ovog brutalnog napada ne zna i da je pretučen tupim predmetom, najverovatnije čekićem.

U Urgentnom centru su za 021 naveli da je on primljen sa teškim telesnim povredama opasnim po život. Jedan prst mu je odsečen, ima prelome vilične i jagodične kosti, potkolenice i butne kosti.

U policiji saznajemo da Ždero nije imao dosije, niti bilo kakvu kriminalnu prošlost, pa inspektori sumnjaju na "zelenaše".

Za sada se još samo zna da je ovaj Karlovčanin keramičar i da je u trenutku napada na njega radio u kući koja pripada familiji poznate ovdašnje folk pevačice.

  • Novosadjanka

    30.09.2017 16:02
    karlovcanodrodjenja
    A vama dragi gospodine svaka cast na komentaru.
  • Novosadjanka

    30.09.2017 15:59
    Pera
    Pero,Pero pa vi zmurite izgleda! Nista od svega nabrojanog na vasu zalost a vi ste sigurno jedan od onih koji obozava svoje mesto,malogradjanstinu i kako je rekao jedan gospodin tu pun centar neradnika i dzabalebarosa. A Karlovcani moji pa nemate vi nista a pogotovo "stari karlovcani" nema pas za sta da ih ujede,fasade im se ruse,novine pod misku pa u kafanu,zive na racun prezimena svojih predaka. Ma hvala bogu pa otidjoh .
  • karlovcanodrodjenja

    30.09.2017 03:04
    @pera
    "Onaj ko je rodjen i ziveo u Karlovcima moze ovako da prica jedino ako je jako izvikan po necemu losem,ima primera koliko hoces,mozda si ti bas neka od onih koje mi padaju na pamet.Dame sumnjivog morala,lezbejke,narkomanke,alkoholicarke...."
    Evo ja sam rodjen u Karlovcima pa ti kazem da je tako i da treba bezati iz ovog mesta jer su ljudi PROKLETI, ako ti to nije jasno do sad, onda mogu nista drugo nego da zalim zaslepljenost tvog mizernog uma. A to sto pricas o izvikanim osobama i ostalo je GLAVNI problem celog mesta, bar POLA od vas su MALOGRADJANI koji se samo bave tudjim zivotima i svemu losem u njima. Ceo dan sedite po kaficima i nasladjujete se tracevima iz sela, a ljude koji se odvajaju od toga nazivate kakvim god hocete imenima i etiketama da bi se osecali bolje zbog svojih tuznih zivota o kojima ne smete da pricate. Pola Karlovcana najvise mrzi realnost svoje licnosti ispod mase koju ima za svakog coveka kog "poznaje". Malo, bedno, tuzno mesto puno iskompleksiranog polusveta koji tezi da ima svoju privatnu verziju casopisa SKANDAL u svom mestu. Dok ne pocnete da se menjate nikome nece biti bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika