U četvrtak presuda mladiću koji je izbo čoveka u Futogu

Presuda 22-godišnjem Branislavu R. koji je okrivljen za pokušaj ubistva na Badnje veče 2014. godine u Futogu, biće izrečena u četvrtak, 5. oktobra.
U četvrtak presuda mladiću koji je izbo čoveka u Futogu
Foto: 021.rs
"Dnevnik" prenosi da je suđenje u novosadskom Višem sudu završeno, a mladić se tereti da je u Ulici cara Lazara, nakon kraće svađe, sa tri uboda nožem pokušao da ubije Dragana D. 
 
Prema navodima optužnice, okrivljeni je 7. januara 2014, oko dva sata ujutru, napao Željka Z. udarivši ga u glavu, a potom je nasrnuo i na Dragana D. Kada je video da Branislav ide prema njemu, nakon što se oteo osobama koje su pokušale da ga spreče u tome, krenuo je unazad, ali su obojica pala, okrenuta jedan drugom lice u lice. Okrivljeni je izvadio nož i zabo ga Draganu u stomak, nanevši mu teške telesne povrede.
 
Branilac okrivljenog advokat Radoje Davidović smatra da optuženi ne bi tako postupio da nije bio u alkoholisanom stanju, kao i da su teške povrede nanete u samoodbrani, uz prekoračenje prava. Odbrana tvrdi da je reč o krivičnom delu nanošenja teških telesnih povreda, a ne pokušaja ubistva.
 
Branislav je poručio da se kaje zbog učinjenog dela, te da mu je ono promenilo život. 
  • no title

    08.10.2017 14:24
    Siledžija, pijan "naoružan" nožem u kafani? Spreman da ga upotrebi? Obavezno obezbeđenje ili katanac. Da li je bio u pritvoru?
    Posle "neke" svađe vadi nož i ubada čoveka u stomak?
    Morbidno!!! Kaznena politika, in the first instance!!!
  • Bla bla

    05.10.2017 14:08
    Maksimalna kazna
    40 godina za malog pa da vidis da li ce opet vitlati nozem
  • dule

    03.10.2017 11:58
    Znači još malo pa 4 godine od počinjenog dela. Mašala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika