Muškarac ubijen u novosadskom noćnom klubu

Jedan muškarac je ubijen, a drugi lakše ranjen u pucnjavi koja se rano jutros dogodila u noćnom klubu "The End", kod hotela "Park", saznaje 021.
Muškarac ubijen u novosadskom noćnom klubu
Foto: 021.rs
Milan Pribaković (29) upucan je najverovatnije iz pištolja oko šest časova ujutro, dok je drugi muškarac R. S. (31) iz Novog Sada ranjen u stopalo.
 
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, dve lekarske ekipe izašle su na teren. Ekipe su pokušale da reanimiraju ustreljenog Milana, ali nisu uspele. Konstatovana je smrt na licu mesta.
 
Ranjeni u pucnjavi prevezen je u Urgentni centar. Kako za 021 poručuju u KCV, R. S. je pušten kući nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru.
 
Policija se zvanično nije oglašavala povodom ovog slučaja. Kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo još uvek utvrđuje činjenice sa uviđaja i nije izašlo sa detaljima pucnjave.
 
Uviđaj je završen oko 11 časova. 
  • Perica

    11.10.2017 12:18
    Ironija
    ...kad te ubiju u klubu koji se zove "The End".
  • Mastodont

    10.10.2017 14:59
    @БЛОК

    A ja eto mislim da bi takva 'poznanstva' vas iz navijačkih grupa s policijom trebalo javno objavljivati po društvenim mrežama. Kad već ne fasujete robiju, barem da je opštepoznato ko ste i kakav ste šljam, da znaju ljudi kad vas vide na ulici.
  • Satelit Boy

    10.10.2017 12:01
    ... i šta sad?
    "Pribaković je, kako saznajemo, odranije poznat policiji i policija je protiv njega podnosila krivične prijave za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, ali i nanošenje teških telesnih povreda." ... Hmmm ... "Istražuje se šta bi pored navijačke pripadnosti mogao biti motiv obračuna pošto grupa kojoj je Pribaković pripadao inače nije poznata kao najnasilnija na tribinama. On je, naime, bio deo ekipe iz Ulice Pariske komune, koja se nalazi u blizi Železničke stanice." ... Ekipa „Blica“ | 09. 10. 2017 - 21:29h E jbg!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika