Muškarac izboden nožem u Petrovaradinu

Tridesetčetvorogodišnji A.P. iz Novog Sada teško je povređen večeras oko 19 sati, u Štrosmajerovoj ulici u Petrovaradinu, saznaje 021.
On je zadobio višestruke povrede, stabilnog je stanja, ali će biti zadržan na opservaciji, kažu za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Povrede su mu nanete oštrim predmetom, pretpostavlja se nožem.
 
On je zadobio ubodnu ranu na butini i nadlaktici, a ima i posekotinu na glavi, kaže za 021 portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać.
 
Povređeni je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.
 
Za sada nema drugih detalja, odnosno kako je i zašto došlo do ranjavanja.
  • Prle

    12.10.2017 11:32
    Istina
    Kad bude ulica u Zagrebu Vuka Karadzica onda nek bude i ovde Josipa Strosmajera,odmah promeniti ulicu pa makar i u Ulicu Sundjer Boba ali niposto Hrvata.
  • Robert

    12.10.2017 11:12
    @Liman Cleaner
    Josip Juraj Štrosmajer je bio pisac, političar ali pre svega je bio biskup koji je služio i u Petrovaradinu, zato ima naziv ulice u Gradiću i to još u vreme kad su Hrvati bili debela većina u Petrovaradinu.
    P.S. Verovatno ti smeta i moje ime jer prlja tvoje nebesko srpsko carstvo, pardon srbsko.
  • Liman Cleaner

    11.10.2017 16:28
    U ovoj crnohronicnoj vesti je ipak najtragicniji naziv ulice. 2017. je godina, Novi Sad, Srbija... Da li je to moguce, da li je to normalno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika