Povređeno troje biciklista, među njima i dečak

Troje biciklista, među njima i 10-godišnji dečak, povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu i okolini.
Povređeno troje biciklista, među njima i dečak
Foto: 021.rs
Uz njih, u još dva udesa povrede je zadobilo još dvoje građana. Doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći kaže za 021.rs da su svi povređeni zadobili lakše povrede.
 
U saobraćajnoj nezgodi u Kisaču, oko devet časova, povređena je 75-godišnja žena koja je bila na biciklu. Ona je zadobila lakšu povredu glave. Još jedna žena povređena je oko 10 časova u Futoškoj ulici i ona je takođe zadobila lakše povrede glave.
 
"Oko 13 časova na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Ulice Gorana Kovačića povređen je biciklista star 67 godina. On je zadobio lakšu povredu kolena. Oko 13.15 časova intervenisali smo u Rumenci, gde je 10-godišnji dečak zadobio povrede ramena i glave", kaže dr Bursać za 021.
 
Ekipe Hitne pomoći reagovale su još jednom zbog udesa tokom jučerašnjeg dana. Na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Dimitrija Tucovića oko 18.30 časova lakše povrede zadobila je jedna žena. 
 
Svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni na dalje lečenje u Urgentni centar, odnosno na Dečju hirurgiju.
  • Ivan Mirkovic

    14.10.2017 06:39
    Goranova 24
    Nemojte tako jer sinoc sam se morao verbalno svadjati skoro do tuce sa biciklistom koji ladno presao kroz crveno i naglo stao kad sam ja krenuo na zeleno. Znaci jos je drcan bezobrazan preti mi dok nisam izasao iz auta da ga naucim reda i malo je falilo da mu promenim licnu kartu.
    Primitivno od mene? Jeste ali da sam ga udario jer je proletio na crveno sta onda? Ode u invalidska kolica godinama bi se sudili ali ja vec 2 godine imam car cameru i snimam ama svaki dogadjaj od momenta kad upalim auto. Te price da to na sudu ne vazi maku o rep itekeko vazi i vec sam jednom pomogo sa snimkom zeni koju je auto gurnuo. Pitajte mojeg advokata vidjecete itekako vazi snimak jer grad je kupio sa nasim parama silne kamere koje sluze? Za sigurnost prometa gradjana i snimak se moze koristiti kao i privatni sa vase kamere jer u Srbiji nema zakona koji to zabranjuje.

    Odem dalje sav uzrujan kad opet prelazi na crveno tip balavac i upzorim ga sta radi...on meni sta tebe briga gde ja hodam. haahhaa inteligencija Detelinarskih arogantnih drcnih bahatih celavih balavaca. Kad mi naleti sledeci bogami vozicu ga ja u Hitnu od udaraca auta ili mene. Pa ce zapamtiti za celi zivot da postoje pravila red koji ocito u Srbiji niko ne postuje izvinite neki posameznici nekulturni koje majka nije naucila od malena sa cuskom da na crveno treba da se ceka. Kad dodjes iz Slovenije u Novi Sad da te kap koji divljaci koje nasilnicko divljanje preticanje niko ne koristi zmigavac i onda pljuju preko tablica...
  • Sasa

    13.10.2017 19:33
    Jadni biciklisti
    Stvarno su jadni ovi biciklisti!!!!!! Moraju da paze na bahate vozace koji pita boga kako su dobili vozacku dozvolu jer neobracaju nimalo paznju na bicikliste u saobracaju. Jadni isto zato sto moraju da paze na pesake, trudnice, setace kerova, parkirane aute po biciklistickim stazama. Izranjaju iz zemlje jer pesaci nimalo ne gledaju gde idu. Vozim bajs svaki dan do posla i natrag, znam sta pricam
  • pedja

    13.10.2017 10:04
    Zao mi je ovih biciklista ali moram reci da upravo biciklisti najvise ometaju saobracaj u gradu.
    Odjednom su tu ispred vas i tesko je adekvatno odreagovati na njihovo izranjanje iz zemlje .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika