Uhapšen vozač traktora koji je izazvao nesreću kod Žablja

Slobodan Zlokolica (23) iz Žablja uhapšen je sinoć, oko ponoći, zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod ovog mesta, a u kojoj je poginuo 53-godišnji Novosađanin Petar Lukač.
Uhapšen vozač traktora koji je izazvao nesreću kod Žablja
Foto: 021.rs
Kako je potvrđeno za 021.rs, Petar Lukač je bio na mestu suvozača u automobilu koji je naleteo neosvetljeni traktor, za čijim volanom je bio Zlokolica.
 
Prema saznanjima 021.rs od sinoć i od danas, u udesu su povređeni Zoran Ristić (56) i Svetozar Rosulj (59) iz Novog Sada, koji su zadobili teške telesne povrede, zbog čega su prevezeni u Urgentni centar KCV.
 
Uhapšeni će biti zadržan do 48 sati, a tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Detaljnije o njihovim povredama čitajte OVDE.
  • Vozač

    15.10.2017 23:42
    Boris
    15.10.2017 • 18:38
    E da vidite ogranicenje brzine tamo na tom delu puta sve bi vam bilo jasno... Da se neko sudario tamo brzinom koja je dozvoljena, prosao bi sa manjim povredama ili se uopste ne bi sudario, jer se moze izleteti lepo sa puta u njive.

    Za prekoračenje ograničenja brzine još uvek nije predviđena smrtna kazna,kao što se desilo u ovom slučaju.
  • Talac

    15.10.2017 20:27
    Vlasnik traktora takodje snosi ogroman deo odgovornosti. Gde je zuto rotaciono svetlo? Vozac traktora je izvrsilac, obican radnik i njegova odgovornost postoji bar u smislu da je mogao da bar okaci obican fluorescentni prsluk (koji kosta samo 300 din). Nedostatak svesti o vaznosti osvetljenja na putevima. Ginucemo jos decenijama ko muve dok se ne popravi stanje svesti. Da vidite kako u Sloveniji sve bljesti, ljudi tamo imaju mozga za razliku od Srba.
  • Ime*

    15.10.2017 19:48
    @goran
    Zatvoren je put za Zrenjanin, mora se preko Žablja. Put kao oranica, a traktori na svaki km...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika