Biciklista povređen na kružnom toku na Sentandrejskom putu

Tri osobe povređene su u dva saobraćajna udesa koja su se u poslednja 24 sata dogodila na ulicama Novog Sada.
Biciklista povređen na kružnom toku na Sentandrejskom putu
Foto: 021.rs

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se oko 9 časova na kružnom toku na Sentandrejskom putu, gde je povređen biciklista. Ovaj 22-ogodišnji mladić zadobio je kontuzione povrede kuka i kolena i prevezen je u Urgentni centar na dalje lečenje.

Drugi udes dogodio se jutros nešto pre šest časova na uglu Primorske i Temerinskog puta, gde su u sudaru povređena dva muškarca. Jedan od njih star 38 godina zadobio je kontuzione povrede glave i ramena, a drugi, 63-ogodišnjak, zadobio je kontuzione povrede grudnog koša i obojica su prebačena u Klinički centar Vojvodine na dalju dijagnostiku.

  • pero

    09.11.2017 20:44
    ovako
    Ovaj prethodni je retard je biciklisti nisu divljaci pise a ne zna tko i kako je vozio
  • ovako

    08.11.2017 12:04
    Oduzeti posao i pravo na bavljenje bilo cime osim fizickim poslom, a i to pod nadzorom, onom ko je stavio pesacke prelaze tako blizu samom kruznom toku. A na divljake na biciklovima ne bih trosila reci. I vozaci kola imaju ograncenje 50 pa ne ulecu u kruzni tok sa 50, mozda bi i biciklisti mogli malo usporiti na kriticnim mestima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika