Osuđen na 12 godina zbog ubistva žene

Novosadski Viši sud osudio je Jovicu Mitrovića (55) na 12 godina zatvora jer je ubio nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov.
Osuđen na 12 godina zbog ubistva žene
Foto: 021.rs

On je osuđen jer je 12. novembra prošle godine, oko 22 sata, u prigradskom naselju Kasapska ada, u stanju teškog pijanstva, tokom svađe u kući, ženi koja je sedela na krevetu zadao pesnicama i nogom najmanje 16 udaraca po glavi i telu, od kojih je preminula na licu mesta.

Sudija Tamara Radović navela je prilikom obrazlaganja presude da se Veće opredelilo za manju kaznu od maksimalnih 15 godina zbog olakšavajućih okolnosti da nije do sada kažnjavan i zbog toga što je mišljenja da je ubijena svojim ponašanjem doprinela razdraženosti okrivljenog koji je bio u stanju teškog pijanstva (2,73 promila).

Okrivljeni je tokom suđenja izajavio da ga je sramota što je u sudnici i zbog toga što je uradio.

- Jedan sam život ugasio i uništio još neke. Tog jutra smo popili po dve rakije, pa kad sam se vratio iz nabavke još po dve, svratili na Najlon pijacu i popili, pa smo otišli na slavlje krštenja u Titel, gde smo pili ceo dan - pričao je Mitrović i dodao da ga je "bilo sramota zbog nepriličnog ponašanja supruge na slavlju".

On je na suđenju do najsitnijih detalja opisivao dan koji se završio zločinom, samo se nije setio samog ubistva.

  • Zvrk

    12.11.2017 15:20
    Siledzije...
    ...nemojte uopste osudjivati. Njih izazovu devojke jer su provokativno obucene. Ko ih je terao da budu lepe i zgodne, daj da se siluju. Ubiju. Sta god. Stoko!
  • Jasmina

    10.11.2017 18:31
    sramna presuda
    Bolesnici se izivljavaju nad neduznima, iskoriscavaju nejake i slabije od sebe, na kraju se vade, kukaju I mole sve da bi izigravali nevinasca.Monstrumi za svako ubistvo nisu za pustati medju normalne ljude.Bruka od presude!/ovi sto daju minuse, su bolesnici/
  • Jasmina

    10.11.2017 18:29
    sramna presuda
    Bolesnici se izivljavaju nad neduznima, iskoriscavaju nejake i slabije od sebe, na kraju se vade, kukaju I mole sve da bi izigravali nevinasca.Monstrumi za svako ubistvo nisu za pustati medju normalne ljude.Bruka od presude!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika