Žapcu određen pritvor, negirao da je pretukao Milićevića

Nebojši Tubiću zvanom Žabac (57), osumnjičenom da je pretukao Spasoja Milićevića (63) koji je kasnije preminuo, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.
Žapcu određen pritvor, negirao da je pretukao Milićevića
Foto: 021.rs
Ova mera izrečena mu je zbog bojazni da bi mogao da utiče na svedoke.
 
Na saslušanju, koje je trajalo nešto više od dva sata, Tubić je, kako prenose "Novosti", negirao da je počinio krivično delo za koje se tereti - nanošenje teških povreda sa smrtnom posledicom. Tvrdio je da sa prebijanjem Milićevića nema nikakve veze i da je u vreme kada je ovaj napadnut, u utorak uveče posle 19 časova, sa jednim poznanikom bio kod advokata.
 
Kazao je da je "teško bolestan posle ranjavanja od pre pet godina i da u takvom stanju nije mogao da napadne i pretuče Milićevića, niti da učestvuje u organizovanju tuče". 
 
Milićević je, podsećamo, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je pretučen u blizini sedišta svoje firme na Limanu. Policija je, nakon hapšenja Tubića, saopštila da traga za još tri osobe zbog učestvovanja u prebijanju. 
 
Prema informacijama 021.rs od izvora iz istrage, sumnja se da su ga napali zbog zemljišta na Bulevaru despota Stefana 9, gde se nalazi njegova firma "Kondor", odnosno prostora koji je bivši kompleks firme "Neimar". Prema nezvaničnim saznanjima, on je u poslednje vreme dobio više pretnji jer nije hteo da proda to zemljište.
  • mrva

    11.11.2017 18:30
    ma skočio ovaj na glavu na beton, samoubio se čovek. Još se malo izmlatio pre toga. Dešava se
  • Mrak

    11.11.2017 18:02
    Zabac legenda
    Ma zabole Zabca za bilo koga da on prija ruke. On na slobodi cimam se saslusa ju svedoci
  • Pokojni Piki

    11.11.2017 16:36
    :)
    Ajmo Žabo na kreketanje.
    Sledeća stanica ti je kod mene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika