Devojka povređena na pešačkom kod "Daltonke" i dalje u teškom stanju

Dvadesetčetvorogodišnja Sanja T. koja je juče zadobila višestruke teške povrede nakon što ju je na pešačkom prelazu kod "Daltonke" na Bulevaru oslobođenja udario "mercedes", i dalje se nalazi u teškom stanju.
Devojka povređena na pešačkom kod "Daltonke" i dalje u teškom stanju
Foto: 021.rs

Kako su za 021.rs rekli u Kliničkom centru Vojvodine, devojka se nalazi na intezivnoj nezi i teškog je opšteg stanja.

Njen vršnjak Milan T. koji je zadobio povredu ruke, pušten je kući posle zbrinjavanja u Urgentnom centru.

Podsetimo, juče oko 9 ujutro na devojku i mladića je na pešačkom naleteo "mercedes" austrijskih registarskih tablica kojim je upravljao Duško K. (37) iz Loznice.

Iz policije za sada nije bilo zvaničnih informacija o ovoj nezgodi.

  • @Neko @:/

    13.11.2017 19:18
    E pa nije!
    1) Mladi par, apsolventi, nisu "iskocili iz zbunja" nego su se vracali sa pijace, u pripremi za slavu i bili na pola pesackog prelaza kada ih je udarilo to sto se zove "vozac mercedesa"
    2) Ne moze svakom da se desi da udari istovremeno 2 pesaka u srednjoj traci od tri trake na bulevaru, u 9h, u nedelju, tako da 1 pesak zapadne u komu. Moras biti zesci bolid!
  • Pera Podbara

    13.11.2017 15:36
    Most
    Pod hitno napraviti pesacki most tu,kod doma Vojske na keju, na bulevaru Evrope.Svaki dan nekog udari auto.
  • Srdjan

    13.11.2017 14:44
    Nevidljivi prelaz
    To je najgori pesaci prelaz moguci, samo je l padne koja kap kise taj prelaz se vise i ne vidi, tako da ljudi koji nisu iz Ns nmg ni da pretpostave da tu postoji pesacki prelaz, ne kidisite odmah po psi na coveka. Brz oporavak curi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika