Devet povređenih u sedam udesa u Novom Sadu, najviše u Futoškoj ulici

Devet osoba, od toga jedna teže, povređeno je u saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu u poslednja 24 sata.
Devet povređenih u sedam udesa u Novom Sadu, najviše u Futoškoj ulici
Foto: 021.rs
Teže povrede glave zadobila je pešakinja stara 45 godina, u udesu koji se dogodio oko 22 časa u Primorskoj ulici kod Neoplante. 
 
U Veterniku su lakše povređena tri muškarca starosti 46, 36 i 25 godina, u nezgodi koja se dogodila oko 7.30 časova.
 
Gotovo polovina udesa se dogodila na raskrsnicama Futoškog puta, odnosno Futoške, sa drugim ulicama. Tako je oko 7.30h na uglu Futoške i Antona Čehova povrede grudnog koša i kolena zadobila 54-godišnja biciklistkinja.
 
Oko 14 časova na uglu Futoške i Hajduk Veljkove kontuzione povrede u predelu leđa zadobila je žena stara 76 godina.
 
Lakše povrede glave zadobio je 28-godišnji pešak u nezgodi koja se dogodila oko 16.15 časova na uglu Futoškog puta i Subotičke.
 
Biciklista star 28 godina je povređen u nezgodi na uglu ulica Braće Ribnikar i Danila Kiša, gde je zadobio kontuzione povrede leđa.
 
Poslednja nezgoda dogodila se jutros oko 6.25 časova na uglu Partizanske i Karađorđeve, gde je lakše povrede glave zadobio 62-godišnji muškarac.
  • mrk

    08.12.2017 14:24
    Pored te u Veterniku sam prosao, cini se kao da mercedes nije ustupio pravo prvenstva, fiat marea karavan je bila totalno smrskana napred, cudi me da su prosli sa laksim povredama. hauba nije postojala koliko se smrskala
  • Aca

    08.12.2017 12:56
    Strasno i pesaci i vozaci su nervozni a i ne paze dovoljno i eto udesa za tren
  • Zivan

    08.12.2017 08:29
    Premnogo je privatnih automobila po gradskim putevima, gužva je, vozači su nervozni i eto sudara. Trebalo bi se više koristiti javnim prevozom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika