Žapcu produžen pritvor za još mesec dana

Nebojši Tubiću Žapcu (57), osumnjičenom da je sa još tri osobe, za kojima se traga, učestvovao u prebijanju nasmrt investitora Spasoja Milićevića (63) produžen je pritvor za još mesec dana, do 7. januara 2018. godine.
Tubić je uhapšen 8. novembra, a dva dana kasnije priveden je u tužilaštvo na saslušanje, nakon čega mu je Viši sud odredio pritvor do 30 dana, i to zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i opasnosti da bi mogao da ponovi delo. Tubić je tada na saslušanju negirao krivicu, prenosi Kurir.
 
Advokat Nebojše Tubića Žapca odmah je tada uložio žalbu na određivanje pritvora i zatražio da njegov klijent tokom istrage nosi nanogicu i boravi u kućnom pritvoru. Sud je to odbio, a Tubiću je juče pritvor još i produžen.
 
Žabac je inače u javnosti označen kao "kontroverzni biznismen", a događaj koji je izazvao pažnju novosadske javnosti desio se pre pet i po godina, u maju 2012. kada je upucan u glavu u piceriji "Aleksandar" na Grbavici, ali je preživeo. Protiv njega su ranije podnošene krivične prijave za dela privrednog kriminala za šta je obično osuđivan uslovno.
 
Više o događaju zbog kojeg je uhapšen čitajte OVDE.
  • Resenje problema

    18.12.2017 20:37
    Pustite coveka
    Ja ga znam i garantujem za njega.
  • vladaNS

    10.12.2017 07:36
    ?
    Ovaj lik je olicenje poslovnog coveka "biznismena" u ovoj septickoj naprednoj rupi!
    Pozdrav iz Vojvdine
  • B)

    10.12.2017 00:07
    #freežaba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika