Žena poginula nakon što ju je auto oborio na pešačkom prelazu na Limanu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8:45h na Limanu IV poginula je 77-godišnja žena, saznaje 021.rs.
Žena poginula nakon što ju je auto oborio na pešačkom prelazu na Limanu
Foto: 021.rs

Ona je stradala kada je na nju na pešačkom prelazu u Narodnog fronta kod broja 65 naleteo punto novosadskih tablica.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže za 021.rs da je lekarska ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt. Prema navodima svedoka, udarac je bio toliko jak da je žena odbačena 15 metara od mesta udesa.

Nakon udesa, vozač punta, stariji muškarac (65), parkirao je automobil i sačekao dolazak policije.

Vozač je odveden na kontrolu krvi i protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Telo nastradale Novosađanke trenutno je na obdukciji, a vozilo kojim je načinjen prekršaj poslato je na vanredni tehnički pregled.

  • novosađanin

    07.01.2018 12:49
    priča se
    Iz ove nesreće niko nije izvukao pouku. I dalje staju automibili pred pešački i na pešački, da li upale sva četiri ili ne, i trknu do pekare. Priča se da je baki nestala tašna sa dokumentima i pošto živi sama nije se jedno vreme znao indetitet žrtve. Pukim slučajem neko od njenih se zabrinuo iz Beograda i nazvali komšije, tako se otkrio indetitet. Mogla je da bude NN lice.
  • milovan

    05.01.2018 22:29
    Žena poginula nakon što ju je
    nema tu mnogo stadase kaze svi smo krivi na neki naci i vozac i pesak vozac zbok zurbe da bi stigao gdese uputio a pesak sto negleda levo i desno nego samo napred dok nas neko ne udari pozdrav iz sombora
  • da

    05.01.2018 17:31
    Da vas obavestim, danas sam 4 puta prosla tuda, sva 4 puta je na identicnom mestu stajao automobil, u dva slucaja taksi. Svi su u gradu za ovu vest znali dan ranije. Prosto ih nije briga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika