Osmoro povređeno u sudaru autobusa GSP i automobila u Kaću

Osmoro ljudi je povređeno u jučerašnjem sudaru automobila i autobusa GSP-a na raskrsnici ulica Žarka Jovića i Save Maleševa u Kaću.
Automobil marke pežo 406, kojim je upravljao meštanin Mošorina, direktno je udario u autobus GSP-a, na liniji 22. Kako za 021 navodi doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, kod svih osmoro povređenih, šestoro putnika autobusa i dvoje iz automobila, konstatovane su lakše povrede.
 
"Juče oko 11.30 časova, dve naše lekarske ekipe intevenisale su u Kaću, zbog saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri žene i četiri muškarca. Oni su zadobili lakše povrede, zbrinuti su i prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku", navodi Bursać za 021.
 
Prema rečima očevidaca, "pežo" se kretao Ulicom Save Maleševa, kada je iz nepoznatog razloga, ne ustupivši prvenstvo prolaza, udario u prednju desnu stranu autobusa, u kojem su bili putnici koji su putovali iz Kaća za Novi Sad.
 
Tačan uzrok udesa još uvek nije poznat, a novosadska policija se nije oglašavala ovim povodom. 
 
Dodajmo da je, kako navode za 021 u Hitnoj pomoći, juče oko 10:45h, u Ulici Josifa Marinkovića na Adamovićevom naselju u požaru lakše povređena 53-ogodišnja žena. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika