Rasvetljeno 50 krađa počinjenih u Novom Sadu i okolini, lopovi krali sve što su stigli

Novosadska policija rasvetlila je pedeset krađa počinjenih na području Južnobačkog okruga.
Rasvetljeno 50 krađa počinjenih u Novom Sadu i okolini, lopovi krali sve što su stigli
Foto: Pixabay
U Žablju je policija uhapsila 41-ogodišnjeg S.S, osumnjičenog za trideset krađa iz porodičnih kuća, ugostiteljskim objektima i javnom komunalnom preduzeću. On je krao televizore, kosilice, motore za čamac, motorne testere i druge stvari, i sve to je prodao. 
 
Protiv trojice meštana Đurđeva i Novog Sada, za koje se sumnja da su otkupljivali od S. S. ukradene predmete, policija je podnela krivičnu prijavu.
 
Deo ukradenih stvari, policija je pronašla i vratila vlasnicima.
 
S.S. je određeno zadržavanje do 48 sati.
 
U Novom Sadu, policija je rasvetlila 21 krađu, za koje su osumnjičena dvojica meštana, uzrasta 20 i 16 godina.
 
Sumnja se da su na području Novog Sada, Temerina i Titela, provaljivali u garaže i druge pomoćne prostorije i da su krali različitu tehničku robu, alate, kućne aparate, kablove, bicikle. Terete se i za krađu više akumulatora iz kamiona u pomenutim mestima.
 
Za tri krivična dela, počinjena u Petrovaradinu, osim njih dvojice, kao osumnjičen je saslušan i 14-ogodišnji Novosađanin koji je pobegao iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Knjaževcu.
  • Darinko

    11.01.2018 22:54
    Pogledajte....
    .... firmu Heroj Pinki u ulici Bajči Žilinskog
  • fhfh

    11.01.2018 14:03
    A šta ćemo sa parama ovog naroda, koje se svakodnevno krdu?

    Hoće počinioci lopovluka vratiti te milijarde? Odakle, iz svarene jagnjetine koja je putem sistema za varenje viškove odnela u Dunav?
  • TRESKA

    11.01.2018 13:06
    NERAD
    Uspešno! međutim nikako da se pronađe šest ukradenih bagera u Novom Sadu!!! Kome ne odgovara da se razvetle te krađe i logistika!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika