Devojčica povređena u nezgodi u Petrovaradinu

Devetogodišnja devojčica povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 18 časova na uglu Preradovićeve i ulice Dunavske divizije u Petrovaradinu.
Devojčica povređena u nezgodi u Petrovaradinu
Foto: 021.rs
Po rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, devojčica je zadobila kontuzione povrede potkolenice. 
 
Nakon ukazane prve pomoći, prevezena je na Dečju hirurgiju radi daljeg lečenja. 
  • Petrovaradincanka

    16.01.2018 23:48
    X
    @mile
    Sta lupas, kod trafika? Senoina je kod trafika, a D.divizije je ulica koja vodi do groblja i kasarne. Cija je krivica, s obzirom da postoji semafor?!
  • mile

    16.01.2018 18:27
    eto
    To je pesacki kod trafika prema mikro marketu 20m pre skretanja za trandzament ako se ide prema Karlovcima i kada vozilo ide prema Karlovcima a na semaforu je zeleno bez obzira sto je pre semafora pesacki niko nikada ne stane pesaku a kamoli da uspori!!!
  • komsija

    16.01.2018 11:36
    Sad ce neko da napise da tu vozaci jurcaju, ali nije tako. Ta ulica niti je prometna niti iko tuda vozi brzo. Tu je problem sto pesaci ne sljive postojeci semafor ni 2% nego prelaze kako i kad stignu. Prolazim tuda dvaput dnevno i retko sam video da pesak ispostuje semafor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika