Preminula devojka koja je pregažena na pešačkom prelazu kod Merkatora

Dvadesetogodišnja P. N. koja je teško povređena u udesu koji se u petak uveče dogodio kod Merkatora, preminula je na odeljenju reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, saznaje 021.
Preminula devojka koja je pregažena na pešačkom prelazu kod Merkatora
Foto: Pixabay
Kako za naš portal potvrđuju u Kliničkom centru Vojvodine, u utorak je u popodnevnim satima konstatovana moždana smrt devojke.
 
Nju je, prema nezvaničnim informacijama, udario automobil na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja. Za volanom je bio 19-godišnji mladić M. L. Devojka je zadobila teške povrede glave i bez svesti je prevezena u Urgentni centar, potvrđeno je tada za 021 u Hitnoj pomoći.
 
Prema saznanjima 021, policija je nakon nezgode obavila uviđaj i dostavila tužilaštvu izveštaj na dalje odlučivanje o tome da li će biti podneta neka prijava protiv vozača. Prema izveštaju, nastradala devojka je pretrčavala ulicu na crveno u trenutku nesreće, a mladić je nakon sudara zaustavio vozilo i sačekao policiju. Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi kad je testiran.
 
Podsetimo, raskrsnica kod Merkatora jedna je od najrizičnijih u saobraćaju, kako za pešake, tako i za druge učesnike u saobraćaju. Neretko je lokacija teških nezgoda i saobraćajnih nesreća. Na istom pešačkom prelazu pre nekoliko meseci na licu mesta poginula je i 77-godišnja žena. Detaljnije o tome čitajte OVDE.
  • rusofil_iq0

    19.01.2018 21:22
    @Majo
    Molim te nemoj vise, dajes retardirane i cinicne savete ovde, pa ce neka deca tebe da poslusaju i sutra da zavrse ispod necijih tockova....
    A ti ces Majo biti kriva!?
  • Kokica

    19.01.2018 19:23
    Da je isao 50 verovatno je ne bi razneo, cak bi mogao malo i zakociti pa bi to bilo 20-30 na sat. Cisto ne verujem da nije malo divljao ko i drugi ludaci po gradu.
  • varenje

    19.01.2018 13:00
    "zamišljena" prava
    "stranu pesaka koji luduje po gradu isterujuci neka svoja zamisljena prava"

    svako ko ovako razmišlja treba da proda auto ako ga ima, vrati dozvolu ako je ima i da ćuti zauvek

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika