Maloletnica ispraznila novčanik starijeg sugrađanina

Policija iz Sremskih Karlovaca podnela je krivičnu prijavu protiv maloletnice, zbog sumnje da je pronašla torbicu jednog starijeg sugrađanina, sa dokumentima i znatnom sumom novca.
Maloletnica ispraznila novčanik starijeg sugrađanina
Foto: Pixabay
"Sumnja se da je zadržala novčanik, a da je bacila torbicu sa dokumentima koju je na ulici našla druga meštanka Sremskih Karlovaca i predala oštećenom", navodi se u saopštenju.
 
Policija je identifikovala osumnjičenu, pronašla novčanik sa novcem i vratila ga vlasniku, piše u saopštenju.
  • Johnie be good

    11.03.2018 08:57
    Eh
    Dedi veliki vodja digao penziju malko pa ima takvu sumu novca u njemu.

    Ali krivicna prijava sto je pronasla kes i zadrzala... jel to njima krivo sto nisu oni nasli ? (:
  • G

    27.01.2018 18:53
    @Liman3 - naravno da biste znali "gospodine", vaš je karakter da budete prevarant i lopov jer su vas pogrešno vaspitali pa vam je potom potpuno nerazumljivo kako neko može biti drugačiji od vas.
  • Liman3

    25.01.2018 20:33
    Hajmo sad...
    ...svi moralisti da vas cujem da vi nadjete neku torbicu sa recimo 10000e sa dokumentima vlasnika da li biste je vratili vlasniku i dobili jedno hvala u vecini slucajeva ili biste zadrzali pare i bacili bi dokumenta i torbicu? Hajte postenjacine da vas sad cujem sta cete odgovoriti kad toliko moralisete i napadate dete zbog nekog kre..a sto ne cuva svoje stvari vec ih gubi pa je drugi kriv zbog toga! Hajte postenjacine da vas cujem???
    PS
    Ja bih znao sta bih s tim novcem sto bih nasao ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika