Krivična prijava protiv Novosađanina koji je prodavao drogu

Novosadska policija podneće podneće krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjaka, osumnjičenog za proizvodnju i šverc droge i oružja.
Krivična prijava protiv Novosađanina koji je prodavao drogu
Foto: 021.rs
Pretresom njegovog stana, policija je pronašla amfetamin, digitalnu vagu i šezdeset dva komada municije, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.
 
Sumnja se da je on prodao amfetamin tridesetosmogodišnjem Novosađaninu, kod kojeg je policija pronašla taj narkotik.
 
Protiv njega će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.
  • MonteDushano

    25.01.2018 08:12
    Oružje? U zatvor s njim!!
  • VladaN

    24.01.2018 19:29
    Tek sada...
    ...je počelo da vam smrdi? Bez namere da vas uvredim ali imate problem sa culom mirisa pošto se ovde od nenosnog strada vec dugo ne može normalno disati.
  • Vera

    24.01.2018 16:43
    smrdi
    Konstatujem da je u stanu osumnjičenog popisan svaki od 62 metka, ali da novac nije prebrojan, niti je naznačena količina pronađenog amfetamina. Ni preprodavcima cigareta, kojima milicija zapleni robu se ne daju potvrde, a ista im se nikad ne vrati.
    Svako je slobodan da misli šta hoće, ali meni ovo smrdi i to jako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika