Pretukao Novosađanina i uzeo mu novac i mobilni

Novosadska policija uhapsila je 32-ogodišnjeg D.P. zbog razbojništva.
Pretukao Novosađanina i uzeo mu novac i mobilni
Foto: Pixabay
On se tereti da je, pre desetak dana, tukao 49-ogodišnjeg Novosađanina i oduzeo mu novac i mobilni telefon.
 
Policija je uhapsila osumnjičenog i odredila mu zadržavanje do 48 sati. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je do 30 dana pritvora.
  • B

    03.02.2018 07:35
    Treba biti
    izuzetno glup da ukradeš mobilni.
  • gari

    02.02.2018 22:35
    Odavno omladina u Novom Sadu pretežno sluša muziku "glavobolja od vina, a nigde aspirina". I ja kad sam išao u srednju, prvo bude sat vremena normalna muzika, pa onda udri po narodnjacima.

    A za plate... Ne mogu ljudi ovde toliko malo da zarađuju koliko naši političari mogu naduvaju brojke. :)
  • Srna

    02.02.2018 16:24
    Izmišljotine
    Ne znam kome je cilj da se izazivaju neredi u Novom Sadu.Prvo su proglasili celoj Srbiji pogotovo jugu da je ovde raj i da su navodno ovde svi bogati i zarađuju preko 200000 eura. Ali...pravi novosađani vole punk i rock i tako i žive i nismo opterećeni novcima kao oni što se lože na folk...a ko sluša folk i razbacuje se novcima to Vam nisu novosađani to su Vam ti bogati koji nisu odavde i bolje ih tražite negde drugde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika