Mladić upucan na Limanu I u stabilnom stanju

Devetnaestogodišnji D. K. ranjen je sinoć nešto nakon 23 časa u Fruškogorskoj ulici, ispred broja 25.
Mladić upucan na Limanu I u stabilnom stanju
Foto: 021.rs

Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa intervenisala je oko 23:30 zbog mladića koji je ranjen vatrenim oružjem u butinu. Lekarska ekipa zbrinula ga je i u svesnim stanju prevezla na reanimaciju Urgentnog centra.

Kako 021.rs saznaje, prolaznici i stanari okolnih zgrada čuli su mladića koji je zapomagao i vikao da je ranjen. Mladić je sedeo u automobilu, a metak je, kako saznajemo, završio u sedištu.

Dva mladića izašla su iz ulaza zgrade kako bi mu pomogli, te su pozvali Hitnu pomoć.

Kako za 021 navode u Kliničkom centru Vojvodine, mladić je zadobio prostrelne rane, ali nema povreda krvnih sudova. On će, ipak, biti zadržan na posmatranju u ovoj ustanovi.

Kako nezvanično saznajemo u policiji, D. K. je prijavio da je u njega pucao nepoznati napdač i za sada je ranjavanje kvalifikovana kao laka telesna povreda. U policiji za 021.rs nezvanično navode da utvrđuju kako je ovaj mladić zadobio prostrelnu ranu. Inače, ranjeni mladić je od ranije poznat organima gonjenja i protiv njega je podneto nekoliko krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja, narkotika i drugih dela.
  • Johny Be Good`

    30.03.2018 20:04
    eh
    Question time.

    Sta mislite...ukoliko to uradi neko traljavo...kakva bi bila kazna za menjanje wifi hotspota iz
    novi sad perstonica kulture u Wild West ?

    (:
  • Liman

    12.02.2018 22:00
    @republika srpska
    Prijatelju...

    "Gledaj svoja posla svoju kucu decu zenu"... i nemoj glumiti budalu.
  • @ Limanac 1968

    09.02.2018 17:01
    (Ne)kulturna razmena
    Prijarelju, potpuno te razumem. Oni su se ugnezdili samo u Vojvodini. Zasto? Zato sto mi Srbi iz Vojvodine nismo hteli, smeli ili mogli da branimo nas kulturni model zasnovan na mirnom suzivotu i resavanju problema dogovorom. Balasevic je lepo rekao: krivi smo mi sto smo ih pustili... Ne vredi traziti zastitu drzavnih organa, bar ne u Srbiji.
    Da li u, sto ti rece, pecini na vrh Glamoca moze da bude glavni neko ko nije tamo rodjen, neko iz npr. Novog Sada? Naravno da ne, a to vazi i za Crnu Goru, Liku, Centralnu Srbiju, za sve krajeve osim Vojvodine. E, u tome je stvar. Novi Sad obnavlja rodnu kucu Gavrila Principa, a kad se potpuno spontano pojavi ideja o spomeniku Mariji Tereziji, nasi kulturni novi sugradjani kazu da bi po njoj nazvali svinjac.
    I tako ce to da ide, do nekog novog mesanja karata medju velikim silama. Mene samo brine da sledeca Oluja ne oduva i nas s njima, jer se bojim da neki novi vlasnik Vojvodine nece mariti za razliku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika