Novosađanin opljačkao 48 taksi vozila

Policija je rasvetlila 48 krađa iz taksi vozila u Novom Sadu.
Novosađanin opljačkao 48 taksi vozila
Foto: Pixabay
Policajci su u Balzakovoj ulici uhvatili tridesetpetogodišnjeg Novosađanina, neposredno pošto je razbio staklo na jednom taksiju i iz njega ukrao tablet, mobilni telefon i novac. 
 
Kod njega su pronađeni ukradeni predmeti, a operativnim radom policija je došla do saznanja da je obio i opljačkao još 47 taksi vozila.
 
Policija je pronašla i 35-ogodišnjeg Futožanina za koga sumnja da je otkupljivao ukradene stvari, između ostalog i četiri tableta koji su pronađeni kod njega. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za prikrivanje.
  • Mika

    10.02.2018 11:38
    @jetrva
    Kako to nas pljačkaju taksisti pa su zaslužili ovo? Uredno plaćaju doprinose, održavaju vozila, kupuju gorivo...Bili bi ste zadovoljni da nas voze po ceni buske karte? Udjitw samo jednom u Bgu u taxi pa cete da vidite razliku, ne samo u ceni! Sram da vas bude za takav komentar!
  • Обсервер

    09.02.2018 10:43
    Таблет ?
    Ма таблет није ништа, ови из 'Паркинг сервиса'' однесу читав аутомобил, са паркинга 'Ќабловог'' стадиона, без полицијске асистенције, супротно Уставу и Закону о безбедности саобраћаја, па се ти Бато мисли. ''Коме Закон у топузу лежи, трагови му смрде нечовјештвом'' (Његош)
  • Novosađanin

    09.02.2018 06:54
    @Jetrva

    Ne kopaj drugom jamu, znaš kakav je ishod...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika