Petoro povređeno u sudaru u Veterniku

Osam osoba, od toga dvoje teže, povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu i okolini.
Petoro povređeno u sudaru u Veterniku
Foto: 021.rs
U saobraćajnoj nezgodi u Ulici kralja Petra u Veterniku, juče oko osam časova, povređeno je pet osoba. 
 
"Mladić star 21 godinu zadobio je povredu glave i sumnja se na potres mozga. Muškarac star 48 godina zadobio je povrede glave i grudnog koša, dok je jedan 22-godišnjak zadobio kontuzionu povredu glave. Povrede grudnog koša zadobile su dve žene starosti 68 i 44 godina", kaže za 021.rs doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.
 
Saobraćajne nezgode u kojima su građani teško povređeni dogodile su se na Novom naselju i na autoputu u blizini Kaća.
 
Hitna pomoć je intervenisala oko18.25 časova kod crkve na Novom naselju. Povređena je žena stara 80 godina, a u pitanju su teške telesne povrede.
 
Oko dva časa ujutru na autoputu posle naplatne rampe kod Kaća, iz pravca Beograda, u udesu je povređen mladić star oko 30 godina. Prema rečima Mirjane Bursać, reč je o pešaku, koji je zadobio teške telesne povrede, i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar.
 
Jedna saobraćajna nezgoda dogodila se i na autoputu kod Beške oko jedan čas ujutru, a naizgled lakše povrede zadobio je 61-godišnji muškarac. 
 
Svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika