Uhapšen Novosađanin zbog sumnje da je ubio ženu gurnuvši je sa Mosta slobode

Novosađanin Z. G. (45) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu M. G. (39).
Uhapšen Novosađanin zbog sumnje da je ubio ženu gurnuvši je sa Mosta slobode
Foto: 021.rs
Po nezvaničnim saznanjima 021, Z. G. je prijavio policiji da su oko 1.15 bili na Mostu slobode, da su pre toga imali sukob, te da je ona potom izašla iz kola i skočila sa mosta.
 
Po nalogu Tužilaštva u Novom Sadu, koje sumnja da je u pitanju ubistvo, policija je uhapsila 45-godišnjeg muškarca. 
 
Policija i ronioci su tokom celog dana tragali za M. G, ali nisu uspeli da je nađu. 
 
"Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo na štetu svoje supruge. U tom roku biće doveden na saslušanje", rečeno je za "Blic" u Tužilaštvu.
  • Mo

    26.02.2018 17:24
    Tuba do neba
    Ovu predivnu zenu sam imala cast da upoznam. Ona je jedna predivna dusa koja nije sposobna da naudi nikom. Nepostoje reci kojima bih opisla njenu dobrodusnost. Mom detetu je bila razredni staresina. Kakva je ovo nepravda! Tuga :-(
  • Dno dna

    25.02.2018 19:54
    Ni na mesecu nisu bili
    Džaba im sumnja ako nemaju kameru koja je to snimila a to mogu za pola sata da provere. Inače da neće on sam da prizna?
  • Vojvosadjan

    25.02.2018 10:12
    @starosađanin
    Alo licemeru.. prvi bi pristao da središ preko veze kod doktora, u socijalnom, u muriji, da ti dete prime u vrtić, da ne platiš kaznu policiji.. Pusti me tih fora kako nikad nisi prekoračio brzinu u bezbednim saobraćajnim uslovima. Da, da ceo Novi Sad su Bosanci koji krše pravila a vajni starosedeoci jadni mirni kao Bečlije. Reći nekome da laže je stvar osnovne nekulture te stoga sumnjam da imaš ikakve veze s ovim gradom, naročito ne u toj meri kako se predstavljaš.. e to je tvoja analogija.
    P.s. Moji žive u Almaškoj kraju toliko godina da ti ne umeš da izbrojiš tu cifru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika