Žena poginula u udesu kod Rumenke, povređena deca i suprug

Jedna žena je poginula, a troje članova njene porodice povređeno je u udesu koji se oko 16 časova dogodio na izlasku iz Rumenke, ka Bačkom Petrovcu.
Žena poginula u udesu kod Rumenke, povređena deca i suprug
Foto: 021.rs
Tridesetosmogodišnja žena je u besvesnom stanju prevezena na reanimaciju Urgentnog centra, gde je, uprkos naporima lekara, podlegla teškim povredama.
 
Četrnaestogodišnji dečak zadobio je prelom butne kosti i podlaktice, a osmogodišnjak je zadobio kontuzionu povredu potkolenice i glave. Oba dečaka prevezena su u Dečiju bolnicu. Kako za 021 potvrđuju u Dečijoj bolnici, deca nisu životno ugrožena.
 
Tridesetsedmogodišnji muškarac zadobio je prelom podlaktice i kontuziju grudnog koša glave i prebačen je na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.
 
Kako nezvanično saznajemo, automobil je sleteo sa puta, a policija je pri dolasku zatekla i šleper, koji se preprečio na kolovozu. Detalji za sada nisu poznati.
  • ipak

    01.03.2018 12:35
    Posao me od nedavno nekoliko puta nedeljno nanese do Petrovca, ranije nisam isla. Pri prvoj voznji sam primetila krivine koje nisu za salu i uvek na njima pazim. Za mene je to normalna reakcija coveka kad primeti opasne krivine ili brisan prostor koji se lako ledi po losem vremenu. Tim pre svaki put sa sokom gledam kako jurcaju i preticu. Valjda ne primecujemo stanje i vrstu puta na isti nacin.
  • rade

    01.03.2018 10:28
    Korupcija i stanje u drzavi dovodi do ovakvih tragedija nazalost!
  • gandži

    01.03.2018 09:20
    strašno
    Nema tu šta više da se komentariše, strašno!!! Počivaj u miru Maro, neka te anđeli čuvaju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika